2021 Zıpkınla Balık Avı Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası Müsabakası

Zıpkınla Balık Avı Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası Müsabakası

Tarihi : 28 AĞUSTOS 2021 Cumartesi ( 29 AĞUSTOS 2021 Yedek Gün )
Saati  : 08:00 – 13:00 (Yarışma saatinde herhangi bir değişiklik olması durumunda yarışma teknik toplantısında kulüp ve sporcularımıza bildirilecektir.
Yeri : ERDEK / BALIKESİR

COVID19 TEST

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yayınlanan Genelgelerde bildirilen “COVID-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi” kapsamında, spor branşlarımızın temasa yönelik olması sebebiyle Federasyonumuz tarafından düzenlenen organizasyonlarda faaliyetin sağlıklı yürütülebilmesi ve gerekli önlemlerin alınabilmesi için katılımcılardan 2 gün öncesine ait Covid-19 PCR testi talep edilmektedir.
Bununla birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığının 24/08/2021 tarihli yazı ekinde bildirilen İller İdaresi Genel Müdürlüğünden alınan bazı faaliyetler için PCR testi zorunluluğu getirilmesi ile ilgili 20/08/2021 tarih ve 13441 sayılı yazısı da söz konusu uygulamayı desteklemektedir.
Bu kapsamda;
a. Türkiye genelinde katılımla gerçekleştirilecek tüm sportif müsabakalarda Covid-19 Testi mecburiyeti bulunmaktadır. Bu sebeple;
Türkiye Şampiyonalarına katılacak tüm katılımcıların (sporcu, antrenör ve idareci) yarışma talimatında belirtilen günü içerecek şekilde PCR testi yaptırması gerekmektedir.
b. Test sonucu negatif olan katılımcılar için akreditasyon kartları hazırlanacak ve yarışma sabahı havuz girişinde teslim edilecektir.
Covid-19 test sonucu gibi belgelerin tek seferde ve aynı anda girişinin yapılarak yapılacak faaliyetin talimatında belirtilen güne kadar yüklemesi gerekmektedir.

c. Form sayfanın altında mevcuttur.

d. Pandemi şartları sebebiyle akreditasyon kartı olmayan hiç kimse havuza veya yarışma bölgesine hiçbir şartta kabul edilmeyecektir.

Yarışma Talimatı : 2021-zipkinla-balik-avi-kulupler-arasi-turkiye-sampiyonasi-musabakasi

Başvuru Formu : 2021-zipkinla-balik-avi-basvuru-formu-erdek

ERDEK-2021-BALIK-VE-PUANLAMA

 

COVID19 TEST YÜKLEME TARİHİ : 26 Ağustos 2021

Lütfen geçerli bir form seçin